OLI-OLI do smażenia PAM OLEJ RZEPAKOWY 0KCAL 453g Zobacz większe

OLI-OLI do smażenia PAM OLEJ RZEPAKOWY 0KCAL 453g

Nowy produkt

Sprawia że żywność w czasie smażenia nie przywiera do powierzchni naczyń. Ułatwia czyszczenie i mycie naczyń. Patelnie i sztućce można wycierać do czysta bez użycia płynu i skrobania. Zawiera czysty olej rzepakowy i lecytynę

Więcej szczegółów

Więcej informacji

Nie przywiera do powierzchni

Sprawia że żywność w czasie smażenia nie przywiera do powierzchni naczyń. Ułatwia czyszczenie i mycie naczyń. Patelnie i sztućce można wycierać do czysta bez użycia płynu i skrobania. Zawiera czysty olej rzepakowy i lecytynę (naturalny roślinny składnik fasoli sojowej, który zapobiega przyleganiu do powierzchni naczyń).

 

Doskonały w dietach

Wspaniały smak i możliwość spożywania nawet w najbardziej wymagających dietach. Znakomity w dietach, eliminuje potrzebę użycia oleju, smalcu, tłuszczu, margaryny. Nie zawiera cholesterolu sody ani tłuszczu. Nisko kaloryczny sposób na smażenie. Zawiera o 95% kalorii mniej niż masło, margaryna lub olej na jednostkę.

 
Ekonomiczny i bezpieczny

Łatwy do użycia na patelni, garnku, grillu i nawet w naczyniach używanych w kuchenkach mikrofalowych. Chroni naczynia teflonowe i zapobiega zadrapaniu ich powierzchni.

 
Skład

Olej rzepakowy*, lecytyna, woda (dla przeźroczystości), gaz wypychający.

* jest źródłem niewielkiej ilości tłuszczu na jednostkę spożycia.

Zawiera soję.

 
Sposób użycia

    Wstrząsnąć przed użyciem, skierować aplikator zgodnie ze strzałką i nacisnąć.
    Przekręcić puszkę o 45 stopni od pionu i rozpylać z odległości 15 – 30 cm od powierzchni.
    Dla lepszego efektu, lekko podgrzać naczynie przed dodaniem produktu przeznaczonego do smażenia.
    Naciskając przez 1/3 sekundy zużywa się około 0.25 g.
    Ilość powtórzeń: ok. 1550 razy.